+355(0)69 403 1484
Autostrada Tirane – Durres, Km 12
09:00 - 21:00

Evente

Festojmë së bashku Krishtlindjet

Lojra dhe dhurata pa fund

Joker Event Agency

Data 24 Dhjetor në Citypark